Volunteering in Sri Lanka

Demi Blom Start Date: Aug 31, 2017 - End Date: Dec 30, 2017
  • Sri Lanka

My Travel Story

by: Demi Blom Start Date: Aug 31, 2017 - End Date: Dec 30, 2017
Na mijn bachelor psychologie heb ik besloten een tussenjaar te nemen. Ik had me voorgenomen om gedurende dit jaar te blijven ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in mijn vakgebied. En wat is er nu mooier dan dit ook nog eens te doen op een manier waarmee ik anderen kan helpen? 

SLV Global geeft mij de prachtige kans om in februari 2018 6 weken hun team te komen versterken op Sri Lanka. Ik zal daar werken met mensen die psychische hulp nodig hebben. Na een week intense training zal ik samen met andere vrijwilligers allerlei creatieve therapieën en activiteiten inzetten bij allerlei verschillende projecten en instituten. Daarnaast zal ik werken met mensen met bijzondere behoeften en zowel kinderen als jongvolwassenen Engels leren. 

Op deze manier kan ik mijn kennis en vaardigheden inzetten om deze mensen te helpen te herstellen en zich voor te bereiden op de toekomst. Bovendien zal het een enorm leerzame ervaring zijn voor mijzelf.

Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te mogen maken van zo'n mooi initatief en kennis te maken met de cultuur van Sri Lanka. Ik zal bij een familie uit Sri Lanka logeren samen met andere vrijwilligers. 

Alvast enorm bedankt voor uw vrijgevigheid en steun! 

  • Sri Lanka

Updates

1
  • Sri Lanka, Here I Come!

    Sri Lanka, here I come!
    Wooohooo! Vorige week heb ik te horen gekregen dat ik ben uitgekozen om het SLV.global mental health team in Sri Lanka te komen versterken! Het aftellen is begonnen.. nog 164 dagen te gaan.