Exploring Myanmar

Klemen Mesarec Start Date: Oct 31, 2017 - End Date: Jan 8, 2018
  • No travel destinations.

My Travel Story

by: Klemen Mesarec Start Date: Oct 31, 2017 - End Date: Jan 8, 2018
Po Nepalu in Iranu je čas za novo avanturo. Tokrat je na vrsti Myanmar, oziroma Burma, kot to državo občasno še poimenujemo. 
Tja odpotujema 16. januarja, kjer boma tri tedne raziskovala državo, ki je po velikosti večja od Francije, za turiste pa se je začela odpirati komaj nekaj let nazaj. 
Želim s pomočjo pisanega bloga, ki sem ga pisal že po potovanju v Iranu, in videjev ljudem vsaj malo predstaviti kulturne, geografske, prehranjevalne in antropološke značilnosti te dežele v jugovzhodni Aziji. Najin cilj potovanja je predvsem jug Mjanmara, ki je danes še vedno relativno slabo obiskan in raziskan. 
-----------------
After Nepal and Iran, it's time for a new adventure. This time, Myanmar, or Burma.
Our visit begins on January 16th, when we will explore the country for three weeks. Myanmar is larger in size than France, and began to open for tourists only a few years ago.
I want to present a little bit of the cultural, geographical and anthropological characteristics of this country in South East Asia with the help of a written blog, which I allrady wrote in Iran, and videos. Our goal of the trip is mainly the south of Myanmar, which is still relatively poorly visited and researched.
  • No travel destinations.