F.8 Søkreds on the Caribbean

David Soerensen Start Date: Oct 25, 2019 - End Date: Apr 24, 2020
 • Cultural Exchange
 • Volunteer Trip
 • Educational/Research Trip

My Travel Story

by: David Soerensen Start Date: Oct 25, 2019 - End Date: Apr 24, 2020
 • Cultural Exchange
 • Volunteer Trip
 • Educational/Research Trip
F8 Søkreds on the Caribbean
(English describtion below)

Kære forældre, bedsteforældre, venner og familie. 

Vi er 14 væbnere, seniorvæbnere, senior og ledere fra F.8. Søkreds. Næste år skal vi på togt til Caribien og sejle i en katamaran i farvandende omkring Cuba og Jamaica, men turen er dyr og selvom vores forældre betaler en stor andel, mangler vi stadig mange penge for at turen kan realiseres. 

Vi vil så gerne ned og se hvordan kulturen og naturen er anderledes fra den Danske, lære mere om at sejle i andre farvande, og prøve den lokale mad og drikke.

For at rejse penge har vi derfor sat flere projekter igang, vi har reserveret en bod til et julemarked hvor vi bla. vil sælge småkager, hjemmestrikkede karklude, og bolcher, vi sælger lodsedler, og vil optræde med julemusik på Strøget og så håber vi at det her Crowdfunding tiltag kan bringe os lidt nærmere til Caribien.

Vores mål er 30000 kr. Vil du hjælpe os på vej? Alle bidrag tæller! Selv 20 kr. 

Klik på ”Donate Now” og støt vores eventyr.

NB. Hvis du ønsker at donere med Mobilepay kan du gøre det til David på tlf. 2427 0569 husk at skrive Caribien i overførslen.

---

Dear Friends and Family,

We are 14 væbnere, seniorvæbnere, seniors, and leaders from F.8. Søkreds.

 Next year, we are going on an expedition to the Caribbean, sailing in a catamaran through the waters surrounding Cuba and Jamaica. But the expedition is costly, and even though our parents are paying a large part of the expenses, we are still short by a large amount of money for the trip to be realized.

We are really looking forward to experiencing how Caribbean culture and nature differs from the one we know in Denmark, learning more about sailing through different waters, and tasting the local cuisine.

In order to raise the money we need, we have started a number of projects: we have booked a stand at a local Christmas fair where we will sell cookies, knitted kitchen cloths (which we will make ourselves), and homemade sweets. We will also play Christmas songs on Strøget. We hope that this crowdfunding will help us get closer to reaching the Caribbean.

Our goal is Dkr. 30,000. Will you help us achieve it? Any and all contributions help - even $5.

Please click the “Donate Now” button and support our adventure!

 

Updates

3
 • Vi Er I Gang Med At Skaffe Midler

  Vi er i gang med at skaffe midler
  Flere af børnene vil udover julemarkederne og ovenstående kampagne, sørge for lidt under holdning på Strøget (København) og på Frederiksberg. Se om du kan finde dem i de næste weekender op til jul og giv dem et klap på skulderen! For mere info om julemarkederne på https://fdff8.dk/f8-soekreds-on-the-caribbean/ og som altid DEL og støt hvis du kan! Tusinde tak.
 • TILLYKKE Og TAK Til Ove Andersen Og Clara Troensegaard

  TILLYKKE Og TAK Til Ove Andersen Og Clara Troensegaard
  Ove er den første der har valgt at få tilsendt bolsjer som tak for donationen. 3 poser bolsjer ville komme din vej Ove , vi skal bare lige lave dem først! :-)
  Vi siger tak til Clara som valgte et mental kram i præmie, og til I 12 andre der har støttet her på siden samt de 6 over Mobilepay.
  Til alle jer der ikke har støttet endnu bare rolig, det er der rig mulighed for at komme til, og der er massere af sponsorbelønninger tilbage!